Måndag

Happ ny dag på en ny vecka exakt 1 månad kvar tills jag yller 18 :D det ska bli najz. idag har det hänt lite saker först svimmade jag nästan när jag klaev av tåget i e-tuna tur att coffa var där o hjälpte mig :) sen tandläkaren ( öm i Munnen) sen träffat jesper o vart på förhör med NFG om ett nytt gäng som vi ska gå ut med informartion om. ska ta kören imorrn o informera dom lite och så. hoppas allt e bra där ute kommentera gärna :)

Höhm

Hopp så var det söndag (igen) helgen har la vart duglig igår så jobbade man för NFG var gruppledare o tog hand om dom små :P . Hände inte så mkt slagsmål på ca 20 pers fulla undommar o lite gråtande tjejer.  idag så har jag inte gjort så mkt satte mig vid datan o fick frågan av cicci ifall jag ville med ut o gå o ja visst det e alltid  najzz o gå, så vi var ute o gick ett tag sen gick vi till henne o jag hjälpte henne med läxorna xD sen så skulle vi fixa hennes klädsel till imorn men ne det gick inge bra :P o nu sitter jag o skriver raport från igår extremt kul (not) aja ne nu ska jag lyssna på musik ha det toppen,

P.S. Tack för promenaden Cicci :)

Sjuk!

Hopp så är man sjuk hatar verkligen o vara sjuk finns inge tråkigare eller jo det finns det att leva ensam det suger verkligen. men det orkar jag inte gå in på nu. ska krypa ner i sängen o vila lite ha det bra alla där ute.

                                            Hejs Svejs

Onsdag

Hopp då har man vart på möte för NFG  har fixat en hel del grejer  börjar med våra vandringar nästa helg. måste säga att det är riktigt nice att vi fått igång dem nya gruppen så fort :) ska på självförsvars kurs nästa vecka o första hjälpen utbildning :) så om nått händer er på stan o vi är ute tveka inte kom till oss :) ne ska hoppa ner i sängen nu ska upp o jobba imorrn kl 04:15 ringer klockan :P ha det bästa!

                                                                                            Over And Out from now!

Styling!

Som ni säker ser nu så är min blogg stylad och fräch men det var inte jag som fixade det med tanke på att mitt iq e la för lågt :P,  utan det var Cicci som gjorde denna frächa blogg :D Så ett Stooooort tack till henne tycker jag!

       Over And Ot from now Hejs

Blogg ^o)

Jag har märkt att det är väldigt många som bloggar o då fick jag för mig att också blogga :P hoppas ni kommer läsa den och typ lägga kommmmentarer :) detta var allt från nu

                                                                                            Hejs!

RSS 2.0